Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 I Kayloger?

zybeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dowody na to że em2 modyfikuje system itd a o to dowody

Sorki że w code ale pisze mi że to forum nie obsługuje tego formatu

SS

http://img715.imageshack.us/i/andrzejjj.png/

http://img811.imageshack.us/i/adnejjj2.png/

http://img822.imageshack.us/i/andeejjj1.png/

http://img25.imageshack.us/i/andejj3.png/

http://img811.imageshack.us/gal.php?g=adnejjj2.png

Co wy na to?? myślicie że kto jest winien to samo z patchami od Andrzeja

Proszę o nie zamykanie tego tematu tutaj wypowiadamy się , dodajemy skany ss z anty wirusów.

i co ty na to Andrzej ??? jesteś zaskoczony bo ja wcale w tym musiał być w jakiś haczyk bo "nick w życiu nie ma za darmo"

straciłem konto i mam dosyć Andrzeja i jego exp botów

nie prosze o + ani o -

Gość EliteShark
Opublikowano

Mistrzu .. Twojem działanie jest bezpodstawne , sprawdź najpierw z jakiego źródła pobrałeś expbota , a nie oskarżaj ludzi o coś .. Sam znam "znajomych" andrzeja którzy mają już nowszą wersję i chętnie Ci ją wyślą a boty te są naszpikowane keyami .. Poza tym każdy bot ma w sobie wirusy bo w jakiś sposób musi "oszukać" grę .

Opublikowano

boty zostały pobierane z MPC Forum. Gdy tylko Andrzej pisał temat to odrazu pobierałem tak sie napaliłem na tego jego exp boty że straciłem konto.

Opublikowano

Uzywam em2 miesiac i konta mam a pozatym skany co ty na to ? myslisz ze andrzej by sie trudzil nocami zeby nam gre ulatwic a potem kradl konta bez sensu... To moje zdanie a pozatym usuwalem virusy ComboFixem (usuwa keylogery i trojany i inne grozne virusy...) i jakos em2 zostawil...

9gm1.jpg

Opublikowano

Ja tam w to wierze, nie sciagalem zadnych haxów mialem tylko mod kamera i easy metin2 (mod kamera z paczki od andrzeja tj instalatora ) i konto mi okradziono .

A na chłopski rozum to czy on by nocami przesiadywał dla jakich plusow ? Pomyślcie tez pod tym wzgledem , czy ktos zawalal by kilkanascie nocek zeby dzieciakom bota spolszczac.

Opublikowano

rademenes95 miałem to samo 2 dni temu zbierałem dowody i wystawiłem temat.

zobaczymy jak się reszta wypowie bo dzieci neo też jest dużo na tym forum ludzie się dowiedzą jak stracą resztę kont pożyjemy zobaczymy tyle odemnie

EDIT@@@

proszę o wypowiadanie się w tym temacie

Opublikowano

pozdro na s16 okradziono mi 61mental pro eq+9 wybonowane potem 53 body eq+7+8 i sura 28 all +9 i to ten sam gostek!!! s16 jego nick: DropToMedal z swojej strony mysle ze to wina dmg hack lub tego easymetin2.

Opublikowano

czlowieku prawie trzy czwarte userow mpcforum uzywa em2 i tylko kilka stracilo konto ? przeciez jak by byl w tym key ludzie dawno pozbyli by sie kont prawda ? jezeli tracili by konta tak by wyklneli andrzeja ze by sie nawet na forum nie pokazywal jesli bylyby w tym keye sa przeciez modki ktorzy sprawdzaja skany i cheaty -,- jak by byly andrzej mial by bana to moje zdanie keye mogliscie miec z czegos innego np muzyka filmy gry...

9gm1.jpg

Opublikowano

xDDDDDDDDPPPPPPP , a co powiesz o tym ze na kompa po formacie byl sciagniety tylko metin z metin2.pl i expbot od Andrzeja Trochyma ,a a na drugi dzien nie bylo eq i 330kk ?

Opublikowano

Ja jeszcze okradziony ni zostałęm. Ale mój kolega, ściągnął EM2 i na drugi dzien kasa poszla i eq +9 zostaly sie poty wedka +6 i ksiegi na przywolanie konia. Teraz go nie moge przekupić żeby grał :/

refy RMCF

Opublikowano

Przecież instalator musi kopiować pliki na dysk i je podmieniać inaczej się nie da .Używam Em2 od andrzeja odkąd wypuścił swoją 1 wersję i jeszcze mi nic nie znikło z E.

Może pobierasz yanghacki albo korzystasz z stron z nimi to jasne ,że ci ubywa kasa itp.

Opublikowano

zybeq po co spamujesz o wypowiadaniu sie w tym temacie. ja uzywam tylko em2 i jakos wszystko ok i tak wgl zybeq moze inne hacy z mpc maja keya

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Klamiecie, EM2 Andrzeja nie ma zadnego keya, skanowalem go antywirem i nic 0, czysty jak lza, a pomyslcie logicznie, gdyby andrzej kradl konta to czemu akurat wasze???? Na pewno lepsi gracze od was uzywaja tez EM2 i maja konto. Andrzej pewnie ma z tego takie zyski, ze uzytkownicy EM2, jak chca oczywiscie, dofinansowywuja go. Ja sam bym zarwal nocki gdybym nawet za 1 patcha dostal z 200zl.

Dowod, screen z scana \/\/\/\/\/

http://yfrog.com/6zs...etin2spolszczoj

Pomyslcie najpierw, pozniej oskarzajcie. Tak ogolem dzieki Andrzej za Bota, dziala perfekcyjnie.

Edit.

Widzialem te twoje screeny, skanowales nortonem. Sory, ale mialem nortona, norton to najgorsze gowno, mialem nortona 2 miechy, sciagnolem avasta i wykryl z 16 wirow, to po pierwsze, a po drugie norton wykrywa nieraz cos, co nie jest wirusem.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

xDDDDDDDDPPPPPPP , a co powiesz o tym ze na kompa po formacie byl sciagniety tylko metin z metin2.pl i expbot od Andrzeja Trochyma ,a a na drugi dzien nie bylo eq i 330kk ?

Witam. Ja mając 500kk i kupując daggera jakoś nie zostałem okradziony. a z ninja latam i mam pro eq na niej i do tej pory używam expbota.Pozdrawiam^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja jakoś uzywam od 1wersji tego bota i jakos mam teraz woja61lvl mam na nim od 42lvl +500kk nie spadła kasa bo nie wydaje duzo a fb 24/7chodza i jakos z konta nic nie zgineło a bota uzywam co dziennie bo mam tylko 1metka na kapie z em2 właśnie i wchodze na strony typu www.yangizafree.tk albo nie pobieram jakiś lewych fischbotów

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak to prawda!

Ja razem z Andrzejem to opracowaliśmy w tajemnicy przed Wami i teraz mamy wszystkie konta. Hackujemy je powoli, byście się nie skojarzyli, ale widać ubiegliście nas.

Ludzie.. skończcie z tymi teoriami spiskowymi.

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...